Batman Oto Ekspertiz Bayilik

Batman Oto Ekspertiz Bayilik

Batman Oto Ekspertiz Bayilik

Batman oto ekspertiz bayilik firması ikinci el araçlara checkup hizmeti veren bir firmadır. Bu anlamda, firma ikinci el araç alacak bir kişiye aracın o andaki durumunun yanı sıra daha önceden değiştirilmiş parçalarla ilgili bilgi de aktararak alıcıya detaylı ve kapsamlı bir rapor sunuyor.

Bu rapor hem TSE standartları çerçevesinde hem de tarafsız uzman kişiler ve ekipmanlarla hazırlanarak alıcı kişiye ibraz ediliyor.

Oto Ekspertiz Nedir?

Oto ekspertiz hizmeti bir aracın hem mekanik hem de yazılımsal tüm aksamlarını kontrol eden bir hizmet olarak tanımlanır. Batman oto ekspertiz bayilik firması da ekspertiz hizmeti sırasında aracın hem manuel hem de teknolojik ekipmanlarla durumunu inceleyerek her türlü bilgiyi alıcıya vererek karar sürecinde araç hakkında bilgi edinmesini sağlıyor.

Sunulan raporda yer alan maddelerdeki tüm bilgiler TSE standartları doğrultusunda araçta yer alan aksamların kalitesine göre veriliyor. Bu anlamda tamamen tarafsız ve standartlarla uygun bir şekilde hazırlandığını da aktarabiliriz.

Oto Ekspertiz Hangi Aşamaları Kapsıyor

Batman oto ekspertiz bayilik firmasına gelen araçların hepsi onlarca farklı testler ve denemelerden geçiyor. Süspansiyon, yanal fren, el freni, fren gibi kontrollerin yanı sıra aracın motor gücü de denemelerden geçiyor.

Yapılan tüm testler kontrol edilecek bölgeye göre alanlarında uzman kişilerce yapılıyor. Ayrıca aracın devir ve motor güçleri de teknolojik ekipmanlar tarafından test edilerek ekranda yansıyan verilere göre rapora ekleniyor.

Bunların yanı sıra aracın içerisinde yer alan ses, göstergeler, pencere düğmeleri, araç içi aydınlatma gibi iç donanımsal detaylar da oto ekspertiz hizmeti kapsamındadır.

Neden Oto Ekspertiz Hizmeti Almalıyım

Oto ekspertiz hizmeti sayesinde aracınız hakkında her türlü bilgiye sahip olursunuz. Aracın fren, motor gücü, beygir gücü, süspansiyon, boya ve kaporta gibi her noktasına değinen bu rapor doğrultusunda aracı satın alıp almamakla ilgili net bir fikre de sahip olabilirsiniz.

Bu raporun bir artı yönü de ileride oluşabilecek birçok masrafın da önüne geçebileceksiniz. Bunun sonucunda Batman oto ekspertiz sayesinde araçla ilgili bilgiye de sahip olabileceksiniz.