Antalya Otoekspertiz Bayilik

Antalya Otoekspertiz Bayilik

Antalya Oto Ekspertiz Bayilik

Antalya bölgesinde 2.el araç alım satımı yapmak istediğinde satın alınması düşünülen aracın daha önce herhangi bir aksam sıkıntısı olup olmadığını uzman bir ekiple ve modern cihazlarla raporlamak için Antalya oto expertiz bayilik alan yetkili bir kurum ihtiyacı duyulacaktır. Araç ile ilgili check up hizmeti sunmak için TSE den alınmış yetki belgesine ihtiyaç vardır.

Yetki belgesi olmayanlar ekspertiz hizmeti veremezler. Ayrıca merkezde çalışan kalifiye, müşterinin gereksinimlerini karşılayabilecek güler yüzlü ve eğitimli bir ekip oto ekspertiz konusunda her zaman aranılan ve tercih edilen bir merkez olmanızı sağlayacaktır.

Tam Kapsamlı Ekspertiz Hizmeti Nasıl Olur?

Antalya oto ekspertiz bayilik sistemine dâhil olunduğunda aracını kontrole getiren müşteriler için çeşitli alternatifler sunulmaktadır. Yapılacak işlem üzerindeki uygulamalara göre fiyat seçenekleri ile müşteri özel tam kapsamlı ekspertiz hizmetinde aracın A dan Z ye her türlü donanımı kontrol edilmektedir. Uluslararası standartlarda son model teknoloji cihazların kullanılarak yapıldığı ekspertiz raporunda ikinci el araçların görünen yâda görünmeyen tüm hasar ve arıza durumları özenle rapor edilerek müşteriye sunulur.

Ekspertizde Yapılan İşler Nelerdir?

Antalya oto ekspertiz bayilik alan yetkili merkezde aracın motor performans kontrolleri, fren sistemleri, süspansiyon devri, aracın üst ve alt bölümlerinin kontrolleri, aydınlatma ve elektrik aksamı, lastik ve jantların performans kontrolü,  kaporta ve tampon detaylı incelemesi, yol ve sürüş testleri, boya ve koruma kontrolleri gibi her ayrıntının titizlikle incelenmesi gerekmektedir. Yapılan incelemelerden sonra görünen tüm olgular aydınlatıcı ve herkes tarafından anlaşılacak bir şekilde raporlanır.

Ekspertiz Ücretleri Neye Göre Belirlenir?

Her işte olduğu gibi oto ekspertiz işlemi yapılırken de belirli maliyetler vardır ve yapılan işe karşılık belirli bir fiyat listesi vardır. Araçtan anlayan ya da anlamayan tüm müşterilerin bütçesine uygun fiyatlandırma yapılır. Fiyatlandırma yapılırken doğruluk, dürüstlük, şeffaflık ve güven hissinden asla taviz verilmez. Yetkili donanıma sahip, 2.el araç alıcı ve satıcıları için güven ve işinin ehli olgusunu yaşatmak ve vatandaşa hizmet anlayışına sahip bir iş yapmak istiyorsanız sizde oto ekspertiz bayiliğini firmamızdan alabilirsiniz.