Bingöl Otoekspertiz Bayilik

Bingöl Otoekspertiz Bayilik

Bingöl Oto Ekspertiz Bayilik

Bingöl oto ekspertiz bayilik hizmeti aldığınızda sizi yatırımın en karlı seviyesine taşır. Bundan dolayı pek çok girişimciler buraya yatırım yapmaya başladılar. Dolasıyla her yıl kendini geliştiren otomotiv sektörü sayesinde alım ve sattım gücü de bir hayli arttı. 2 el araç Alanların uğrak yerleri ekspertiz oldu.

Son dönemlerde yeniden düzenleme sayesinde ekspertiz hizmeti alma zorunlu hale getirildi. Bu durumdan ötürü de bayilik verme hizmeti de artmaya başladı. Siz bir işlem yapmadan gerekli malzemeler ve gerekli belgeler istediğiniz dükkânda açmanızı sağlıyor. Böylelikle daha fazla kişiye hizmet verebiliyorsunuz.

Oto Ekspertiz Bayilik Başvuru Nasıl Yapılır?

Bingöl oto ekspertiz bayilik hizmeti alacağınız zaman ön başvuru yapmanız şarttır. Gerekli belge evrakları topladıktan sonra ön görüşme yapılır. Bu belgeleri alan bayilik 10 ile 15 gün arasına olumlu ya da olumsuz cevap verir. Olumlu cevap aldığınızda yine firmanın yetkilileri ile bayilik açacağınız alanın keşfine gidilir. Bu keşifte de onay aldığınız takdirde. 5 ile 10 gün arasında gerekli donanımları açacağınız bayiliğin içine getirerek hizmet vermeniz sağlanır. Böylelikle her iki tarafta kazançlı çıkar.

Bayilik Hizmetinde TSE Belgesinin Önemi

Oto ekspertiz bayiliğini alacağınız zaman kullanılan araç ve gereçlerin yerli üretim olması gerekir. TSE belgesi kolay kolay verilmez. Personellerin tam teşekküllü olması, uzman kişiler olması, kullanılacak makinelerin yerli üretim olması ve birinci sınıf olması, hizmette kusur etmemesi gerekir. Bu şartlar altında olan kişilere TSE belgesi verilir. Yani bu bayiliğin ne kadar güvenilir olduğunu belirtmek amacıyla bu belge sunulur. Bundan dolayı bu belge çok önemlidir.

Oto Ekspertiz Bayiliği Nedir?

Araçların hasarları var mı, değişeni var mı, kaç kilometre gitmiş, bir kusur var mı gibi sorunlara bakarak kâğıt üzerinde dökülmesidir. Kısacı araç muayenesi de diyebilir. Bu hizmeti verecek olan kişilerin ünlü marka adı altında sunan kişilere ise oto ekspertiz bayiliği denir. En iyi hizmet veren Bingöl oto ekspertiz bayilik sayesinde daha kar ederek hizmet verebilirsiniz. Siz de oto ekspertiz bayiliğinden yararlanmak isterseniz firmamızdan bayilik hizmeti alabilirsiniz.