Acıbadem Oto Ekspertiz

Acıbadem Oto Ekspertiz

Acıbadem Oto Ekspertiz

Acıbadem oto ekspertiz firmaların arasında yer alan kurumsal firmamız satın almak istediğinizi ikinci el araçlarınızı bilgisayarlı cihazlar detaylı bir şekilde inceler ve gözle görülmeyen arıza ve problemleri ayrıntılı bir şekilde tespit eder rapor halinde sizlere takdim eder. Bu sayede arızalı araç satın almaktan ya da dolandırılmaktan kurtulmuş olursunuz. 

Satın alacağını aracın hem iç hem de dış aksamlarını inceleyen oto ekspertiz hizmetleri sayesinde neyi kaç paraya aldığınızdan emin olabilirsiniz. Böylece yıllar boyunca dişinizden tırnağınızdan artırarak biriktirdiğiniz paranızı riske atmamış olursunuz

 Acıbadem Oto Ekspertiz Merkezi

Acıbadem ve yakınlarında ikamet ediyorsanız oto ekspertiz ihtiyaçlarınızı için kurumsal firmamızla iletişe geçebilirsiniz. Acıbadem Oto ekspertiz firmaları arasında en güvenli ve kaliteli araç muayenesi ve tetkikti yapan kurumsal firmamız aranızla ilgili bilgileri tarafsız gerçekçi ekspertiz raporu ile sizlere teslim etmektedir. TSE standartlarına uygun olarak vermiş olduğunuz hizmetlerimizden hem satıcı hem de alıcı memnun kalacaktır.  Kaporta ve motor kontrolleri alanında deneyimli personellerimizi ve gelişmiş cihazlarımız ile test ve ölçümler yağarak sizleri sözlü bir şekilde de bilgilendiriyoruz.

 Alacağınız Araç Hakkında Her Şeyi Bilmek İstemeniz En Doğal Hakkınız

 Söz konusu ikinci el araç pazarından bir otomobil ya da araç almaksa alacağınız araç hakkında her şeyi bilmen istemenizde en doğal hakkınızdır. Acıbadem oto ekspertiz firmaları arasında kurumsal kimliği ve alt yapısı ile faaliyet göstermekte olan oto ekspertiz firması ve uzman ekiplerimizi bu konuda siz her türlü teknik desteği vermektedir. Hizmet verdiğimiz bölgenin en iyi firması olarak sizlere oto ekspertiz hizmetlerinde tarafsız ve gerçekçi sonuçlar verdiğimizden emin olabilirsiniz. 

Bu konuda çoğu firmalar satıcı ile anlaşmalı olup, hasarlı araçlara bile sorunsuz sonucu ve raporu erektedir. Bu tamamen dolandırıcılık olup, alıcıyı bir hayli mağdur etmektedir.  Hele ki aracı aldıktan sonra istediğiniz gibi çıkmaması arızalanması ve sizlere ekstra masraf çıkarması maddi açıdan büyük zarara sokacaktır.  Bu nedenle araç satın alırken oto ekspertize inceleme yaptırmanız tüm bunların önüne geçecek ve sizi kötü sürprizler ile karşılaştırmayacaktır.