Mardin Oto Ekspertiz Bayilik

Mardin Oto Ekspertiz Bayilik

Mardin Oto Ekspertiz Bayilik

Oto ekspertiz işi yapmak isteyen kişilerin TSE yeterlilik belgesi alması gerekmektedir. Türkiye içerisinde ikinci el araç alış verişi çok yaygın bir şekilde yapılmaktadır. Bu durumda birçok kişi mağdur olmaktadır. İkinci el otomobil alış verişinde alıcı tarafın mağduriyet yaşanmaması adına Mardin oto ekspertiz bayilik olarak en iyi şartlarda en güvenilir şekilde sizlere hizmet vermekteyiz.

Oto ekspertiz bayilik belgelerimiz eksizsiz ve tam olarak tamamlanmıştır ve işimizi yaparken müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya özen göstermekteyiz. Profesyonel kadromuz sayesinde aracınızın en ince detayına kadar inceleyerek sizlere oto ekspertiz raporunu şeffaf bir şekilde teslim etmekteyiz. Rakip firmaların aksine ilk hedefimiz müşteri memnuniyeti ve müşterilerinin güvenini kazanmaktır.

Araçları Nasıl Kontrol Ediyoruz?

Yeni araç sahipleri gözü gibi bakacağı araçlarını emin ellere teslim etmek istemektedir. Bu noktada devreye Mardin oto ekspertiz bayilik olarak bizler devreye girmekteyiz. Güvenilir ve işinin ehli kadromuz sayesinde sizler çayınızı veyahut kahvenizi yudumlarken bizler aracınızın geçmişine kadar iniyoruz. Aracınızın bütün kaporta, boya değişimlerini kontrol ediyoruz. Aracınıza ait bütün motor ve mekanik kontrollerinin yapılmasına dikkat ediyoruz.

Aracınızın güncel fiziksel durumlarını kontrol ediyoruz. Aracınızın güncel elektrik ve elektronik kontrollerinin yapılmasını sağlıyoruz. Aracınıza DNYO güç testi uygulaması yapıyoruz. Aracınızın dayanıklılığını kontrol ediyoruz. Fren, yanal kayma testi, süspansiyon sistemi kontrollerini yapıyoruz. Aracınızı beyin testinden geçiriyoruz. Siz sadece çayınızı yudumlarken biz aracınızın sunroofundan jantları, tekerleklerine kadar kontrollerini sağlıyoruz.

Oto Ekspertiz Raporu Ne Zaman Alınmalıdır?

Özellikle ikinci el araç satışında satış onayı sırasında oto ekspertiz raporu istenmektedir. Araç satımı gerçekleştirilmeden önce alıcı taraf ve satıcı taraf aracı Mardin oto ekspertiz bayilik firmamıza getirerek aracın geçmişini ve güncel durumunu net bir şekilde raporlarla öğrenebilir. Oto ekspertiz raporunun resmi olarak herhangi geçerlilik süresi bulunmamaktadır.

Bunun yanı sıra araç satış sırasında aracın güncel durumuna dair oto ekspertiz raporu almak tavsiye edilir. Daha önceden oto ekspertiz raporu alınmış ise ve aradan uzun bir süre zarfı geçmiş ise bu süre zarfında aracın başına herhangi bir olay gelebilme ihtimali yüksektir.