Bartın Oto Ekspertiz Bayilik

Bartın Oto Ekspertiz Bayilik

Bartın Oto Ekspertiz Bayilik

Karadeniz’in şirin ili Bartın’da oto eksper hizmeti Bartın oto ekspertiz bayilik firması yılların verdiği tecrübe ile müşterilerinin güvenini kazanmakla birlikte sunduğu kaliteli hizmet anlayışı ve tarafsız bakış açısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firmaya gelen her aracın en ince ayrıntısına dek incelenmesi ve raporda her detayın verilmesi müşterilerine araç alımında doğru kararı vermelerinde büyük avantajlar sağlıyor.

Oto Ekspertiz Hizmetinde Hangi Testler Yer Alıyor

Bartın oto ekspertiz bayilik firmasına gelen her araç öncelikle lif ile kaldırılarak alt aksamına bakılıyor. Bu testin ilk aşaması oluyor ve sonrasında aracın alt aksamı, şase durumu ve pek çok farklı donanımlar alanlarında uzmanlaşmış ve işini profesyonelce yapan bir ekip tarafından en ince noktasına dek kontrol ediliyor.

Sonrasında Dyno testleri ile aracın beyin kısmı olarak adlandırılan motor gücü, beygir gücü ve devir gücü testleri ölçülerek aracın performansı durumu belirleniyor. Bunların yanı sıra aracın fren, balata, süspansiyon gibi farklı noktaları da hem manuel testlerle hem de personel tarafından yapılacak farklı testlerle kontrol ediliyor.

Bir oto ekspertiz raporunda ayrıca aracın boya durumu, değişkenleri, aynalar, silecekler, göstergeler, ses düzeni, kliması gibi mekanik ve donanımsal tüm mevcut ekipmanları Bartın oto ekspertiz bayilik firması tek kontrol edilip rapor halinde aracı alacak kişiye sunuluyor.

Oto Ekspertizin Avantajları

Bartın oto ekspertiz bayilik firmasından alacağınız raporun doğrultusunda aracın tüm aksamları hakkında kapsamlı bir bilgiye sahip olursunuz. Böylelikle araçta çalışmayan bir aksam var ise bunun yaklaşık maliyetini öğrenebilir ya da aracın değişken ürünleri ile ilgili de bilgi sahibi olabilir.

Bunların yanı sıra daha önceden araç bir kaza yapmışsa kaza sonrasında oluşan hasarların durumu ve araçta değişen malzemelerin orijinal mi yan sanayi olduğu hakkında kapsamlı bir bilgi edinebilirsiniz.

Bu hizmetin en önemli avantajı ise aracın o andaki durumunun yanı sıra olası maliyetleri görebilmenizdir. Böylece ileride çok daha büyük masrafların altına girmekten kurtulmanızı sağlayacaktır.

Oto ekspertizin bir diğer avantajı ise, satın aldığınız aracın gerçek değerini öğrenme fırsatını da sunmasıdır.