Ümraniye Oto Ekspertiz

Ümraniye Oto Ekspertiz

Ümraniye Oto Ekspertiz

Ümraniye oto ekspertiz firması olarak Tuzla’nın en gelişmiş test parkuruna sahip kurumsal firmasıyız. Oto ekspertiz sektörüne uzun süredir hizmet vermekte olan kurumsal firmamı kurumsal alt yapısı, yılların kazandırmış olduğu bilgi birikimleri ve deneyimler, ileri teknolojinin kattığı imkânlar ile her zaman kaliteli ve kusursuz hizmet verme çabası içindeyiz. 

İkinci el araç alımı ve satımında alıcıların en hassas davrandığı konulardan birisi satın alacağı aracı özellikleri ve kalite durumudur. Kazaya karışmış ağır hasar kaydı olan otomobilleri kimse almak istemez. Özellikle ileri zamanda sorun çıkartacak parçaları arızalı değişeni çok ve orijinalliği yitirmiş araçlar bir süre sonra sizi mağdur bırakabilir. Satan kişi araç satarken değeri düşmesin diye aracındaki eksikleri ya da kusurları söylemek istemez. 

Böyle durumlar karşısında mağdur kalmamak ve değerinde satın almak istiyorsanız, beğendiğiniz aracı satın almadan önce oto ekspertiz firmalarına götürerek detaylı bir şekilde muayene ettiriniz.

Oto Ekspertiz Hizmetinin Faydaları

Oto ekspertiz hizmeti aslında bir nevi araca checkup yaptırmak demektir.  Yani satın alacağınız aracın A’dan Z’ye tüm kontrollerini yaptırabileceksiniz. Böylece araç alırken paranızı da garanti altına almış olacaksınız. Çünkü kimse hasarlı bir araç için çok büyük paralar ödemek ve sonrasında bakım ve onarımları ile uğraşmak istemez.

Bu nedenle araç satın alırken araç sahibi ile Ümraniye oto ekspertiz şubemize gelerek aracın tüm kontrollerini bilgisayarlı cihazlar ile yaptırtabilir satın alıp almama konusunda ekspertiz raporunu sonucuna göre verebilirsiniz.

İkinci El Araç Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İkinci, el araç satın alırken tüm alıcıların dikkat etmesi gereken en önemli detay aracı kaliteli olması önce de kaza yapmış olması hasar ya da pert kaydı olmamalı ve değişen parçalarının bulunmamasıdır. Ayrıca aracınız kaporta durumu ve boyasının orijinalliği, arpa ve değişen kontrolü gibi detaylar da ikinci el araç alımından dikkat edilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır.

Kilometresi çok yüksek araçlar uzun yol yapmış yıpranmış anlamına geldiğinden dolayı olabildiğince kilometresi düşük araçlar almaya dikkat edin. Motor durumu şanzıman durumu, lastiklerini yeni olması ve iç donanımının temiz ve yıpranmış olması da ikinci el araçlarda önem taşımaktadır. Araç satın alırken Ümraniye oto ekspertiz raporu ile tüm bu sonuçlar birkaç saat içerisinde alabileceksiniz.