Şırnak Oto Ekspertiz Bayilik

Şırnak Oto Ekspertiz Bayilik

Şırnak oto ekspertiz Bayilik

Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Şırnak’ta yer alan Şırnak oto ekspertiz bayilik firması hem bu şehirde hem de Türkiye genelinde farklı il ve bölgelerden ikinci el araç satın almak için gelen müşterilerine araçla ilgili kapsamlı bir rapor sunan bir firmadır.

Firma Hakkında

Şırnak oto ekspertiz bayilik firması uzun yıllardan beri sektörde hizmet vermekle birlikte gerek ekipmanları gerekse de bünyesinde çalışan personeli ile güven duyularak hizmet alınan bir firmadır. Ayrıca günden güne yeni teknolojileri takip ederek müşterilerinin hem zamandan tasarruf etmelerini hem de güvenli bir hizmet almaları sağlamayı sürdürüyor.

Şırnak oto ekspertiz bayilik firmasına gelen aracın modeli ya da yılı her ne olursa olsun büyük bir itinayla kontrol edilmekte ve araçla ilgili her ayrıntıyı sunan bir raporu ibraz etmeyi sürdürmektedir. Ekspertiz hizmeti sunacak alanda her türlü teknolojik ekipmanın olmasının yanı sıra işlemleri sürdüren personel de uzun yıllardır deneyimlidir. Bu anlamda aracın ekspertizi çok daha net ve kesin sonuçlar ile tamamlanır.

Oto Ekspertiz Hizmeti

Firmaya gelen her araç onlarca farklı testten geçmekte ve bu testlerin verdiği sonuçlara göre değerlendirilmektedir. Bu anlamda alt aksamdan başlayarak, şase, kaporta ve daha pek çok birim tek kontrol edilir. Ayrıca Dyno testleri olarak adlandırılan motor gücü, beygir gücü gibi aracın beyin kısmını ölçümleyen cihazlardan alınan veriler değerlendirilerek rapora işlenir.

Ayrıca araç sürüş testi, fren ve süspansiyon testi, frenleme sırasında aracın yanal ve öne doğru kayma oranını ölçen testler de yapılarak aracın sürüş esnasındaki durumu kontrol edilir. Bunların yanı sıra aracın elektronik elektrik donanımları, otomatik araçlarda yazılımsal donanımlar, silecekler, göstergeler, far ışıkları, aracın boya durumu ve kaporta testleri gibi onlarca farklı maddeden oluşan kapsamlı bir test uygulanarak araç ile ilgili eksiksiz bir rapor sunulur.

Bilgisayara ve diğer teknolojik ekipmanlara bağlanarak yapılan testlerde ise TSE standartlarının ön gördüğü rakamlar üzerinden değerlendirme yapılarak rapora işlenir.

Oto ekspertiz ücreti ise aracın modeline ve Şırnak oto ekspertiz bayilik hizmeti içeriklerine göre kategorilenmiş paket fiyatlara göre değişkendik gösterebilir.