Karaman Oto Ekspertiz Bayilik

Karaman Oto Ekspertiz Bayilik

Karaman Oto Ekspertiz Bayilik

Karaman oto ekspertiz bayilik oto ekspertizi anlamında sektörde yer edinen ve her biri alanında alanlarında uzman bir ekiple çalışan bir firmadır. Yıllardan beri süregelen deneyimin yanı sıra en son teknolojik ekipmanlarla araçların o andaki durumu hakkında tarafsız bir şekilde incelemelerini sürdürmeye devam ediyor.

Oto Ekspertiz Hizmeti Hakkında

Karaman oto ekspertiz bayilik firması gelen tüm araçların her türlü aksamını kontrol etmesinin yanı sıra araçta değişen boya ve diğer tüm donanımlar hakkında da ayrıntılı bir rapor sunuyor. Bu anlamda sektörde edindiği güven ve tarafsızlık ilkesini de yıllardan beri koruyarak aracınıza en iyi Karaman oto ekspertiz bayilik hizmetini de sunuyor.

Oto ekspertiz oldukça dikkat gerektiren ve aracın o andaki durumu hakkında her türlü bilgiyi sunması açısından özenle yapılması gereken bir işlemdir. Ayrıca günümüz teknolojisine sahip ekipmanlar da bu raporun ortaya çıkmasında büyük rol oynar. Firmaya gelen her araç onlarca farklı testten geçerek her türlü sorun ya da sorunsuzlukla ilgili kapsamlı bir incelemeye tabi tutulur. Bu testlerin sonucunda elde edilen rapor ışığında alıcı kişi satın alma ile ilgili kararını daha sağlıklı bir şekilde verebilir.

Araca Oto Ekspertiz Nasıl Yapılır?

Karaman oto ekspertiz bayilik firmasına gelen her araç öncelikle kayma, yanal kayma, el freni ve süspansiyon testlerine tabi tutulur. Bu testlerin hemen ardından ise araçta boya olup olmadığı tespit edilir.  Sonrasında ise kaporta ve diğer tüm mekanik aksamlara birbirinden farklı deneme testleri gerçekleştirilir. Tüm aşamalar sırasında hem alanlarında tecrübeli ve uzmanlaşmış bir kadronun çalışmasının yanı sıra teknolojik ekipmanlardan da yararlanılır.

Tüm bu testlerin ardından aracın iç donanımlarında yer alan araç içi aydınlatma, ekran göstergeleri ve pencerelerin butonları da test edilerek araçla ilgili her tür detay hiç atlamadan ve büyük bir titizlikle Karaman oto ekspertiz bayilik tarafından incelenir.

Raporda yazılan her bir madde hem teknolojik aletlerin hem de manuel olarak kontrol sırasında personelin belirttiği hasarlara göre düzenlenir. Bu raporun sonucunda alıcı kişi olası masraflardan haberdar olmakla birlikte araç hakkında bilgi sahibi de olabilir.