Erzurum Oto Ekspertiz Bayilik

Erzurum Oto Ekspertiz Bayilik

Erzurum Oto Ekspertiz Bayilik

Sistemleri yatırımcıların kar gütme amacıyla uyguladıkları iş bölümlerden birdir.  Hali hazırda hazır olan ve girişimciliğin ilk adımlarını oluşturan sektördür.   Sıfır el otomobillerin piyasa değeri yükseldikçe alım gücü zorlamaya başladı.  2. El sektöründe ilginin yoğun olmasını sağladı. İkinci el alım satım yaparken pek çok kişi mağdur oluyorlar.

Hem hayallerinden hem de paralarından oluyorlar.  Mağduriyeti en aza indirmek adına ekspertiz hizmetleri kurulmuştur. Böylelikle aracın tüm değişenleri ve kilometresine bakarak aracı alacakları bilgilendirmiş oluyor. Bundan dolayı pek çok işletme ekspertiz bayiliği almakta. Firma olarak bayilik hizmeti vermekteyiz.

Bayilik Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

Erzurum oto ekspertiz bayilik sistemi kullanan firmalar diğer rakiplerini açık fark arayla geçerek daha kazançlı hale getirirler.  İsmi duyulmuş marka olduğundan daha fazla müşterilerin gelmesini sağlar.  Herkes tarafından tanınmış ticari markaların, hizmetlerin kullanmanızı sağlar. Gerekli eğitimler ve yürütmelikler firmamız tarafından karşılanır. Böylelikle işi bilmezseniz dahi firmamızın desteğiyle kısa sürede ekspertiz işleminden anlarsınız.

Web sitemiz olduğundan dolayı siz bayiliğinizi açtıktan sonra web sitesi yapmadan internet üzerinden müşteri çekebilirsiniz. Teknolojik ürünler ve son donanımlara sahip makineler ile çalışma şansı sunmaktayız. Sizin yapmanız gereken ise firmamıza kısa sürede başvuru yapmanız.  Onaylandıktan sonra çalışmak istediğiniz dükkânınızı bulup bizlere iletmeniz. Bayiliği verdikten 5 iş günü içerisinde bütün ekipmanları kurmaktayız.

Bayilik Alma Aşamaları Nelerdir?

Ekspertiz bayiliği almanız o kadar kolay değildir.  Başvuru yapmanız ve sonraki evreler belli sürenin geçmesine sebep olur. Öncelikle firmamızın web sitesinde sunduğu başvuru formunu doldurmanız gerekir. Daha sonra bir hafta ile 14 gün arasında süren değerlendirme ve başvuru süreci girmektedir.  Bu aşmayı geçtikten sonra lokasyon ziyareti yaparız.

Gerekli sözleşmeler yapıldıktan sonra bayilik kurulum işlemine gidilir. Gerekli makineler, programlar kurulduktan sonra ekspertiz ile ilgili tüm bilgiler sunulur. Daha sonra oryantasyon eğitimine geçilir. Bayiliğinizi açtığınıza dair açılış organizasyonu yapabilirisiniz. Ayrıca isteğinize göre de personel ihtiyacınızı da karşılamaktayız. Böylelikle girişimcilik yapmak isteyenler için Erzurum Oto Ekspertiz Bayilik olarak desteklerimizi sonuna kadar sağlamaktayız.  Eğer siz de ekspertiz bayiliği almak isterseniz firmamızı a gelerek bu konuda destek alabilirsiniz.