Ankara Otoekspertiz Bayilik

Ankara Otoekspertiz Bayilik

Ankara Oto Ekspertiz Bayilik

Alacağı araç orijinal boyalımı, motoru düzgün çalışıyor mu, görülmeyen bir hasarı var mı gibi kafasında deli sorularla gelen müşterilere en güvenilir şekli ile aracını kontrol edip çoktan sonuçları raporlandırma işine ekspertiz denilir.

 Ankara oto ekspertiz bayilik sistemi denilincede akla tamamen tarafsız, çıkarsız, müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet şekli gelmesi için çalışmalar devam etmektedir. Son model test ve kontrol araçları ile alınan otomobili alıp almama kararını bile etkileyecek bir rapor hazırlamak çok önemlidir.

Oto Ekspertiz Yaptırmak Neden Önemli?

2.el araçların trafikte kaldığı süre boyunca yaşadığı herhangi bir hasar olup olmadığı açısından çok önemlidir. Çünkü satın alım gerçekleştirdikten sonra kullanmaya başladığınızda bir hasarla karşılaşabiliyoruz. İşte bu kötü sürprizler ile karşılaşmamak İçin Ankara oto ekspertiz bayilik sistemine geçmesi yeterli oluyor.

Oto Ekspertiz Hizmetleri

Araç alıcısı ve satıcısı güven duydukları ve şeffaf olduğuna inandıkları Ankara Oto Ekspertiz Bayilik alan bir merkeze gittiğinde aracın röntgen filmini çeker gibi hareket edilir. İç aksam, dış aksam, kaporta, boya, tampon, mekanik aksam, elektronik aksam gibi tüm parçalar tek tek özel cihazlar yardımı ile teste tabi tutulur ve aracın fabrika ayarlarından o güne kadar olan bütün hasar ve tramer kayıtları ile ilgili rapor hazırlanır. Bu rapor sayesinde aracın geleceğine de ışık tutulur.

Ekspertiz Raporu Hatalı Olur Mu?

2.el araçlar için yapılan ekspertiz raporları kesinlikle tarafsız ve gerçekçi olmalıdır. Alıcı ve satıcıya o güveni vermek önemlidir. Ayrıca işinin ehli usta eller tarafından tüm kontroller yapılmalıdır. Test yapılacak cihazların düzenli olarak mutlaka genel kontrolleri yapılmalıdır. Raporlama da yapılacak bir hata güven kaybı oluşturacağı gibi ileride oluşabilecek herhangi bir hasarda araç için olumsuz sonuçlarda oluşturabilir.

Ekspertiz raporu talep ederken tam kapsamlı yâda sadece talep ettiğiniz bölümlerin raporlaması yapılabilir. Her türlü raporlama İçin uygun fiyat avantajları sunulabilir. Firma ve marka güvenirliğini oluşturmak, TSE tarafından onaylanmış yetki belgelerine sahip, son teknoloji cihazlarla donanımlı, uzman teknik kadrodan oluşan sisteme dâhil olabilmek için firmamızdan bayilik alabilirsiniz.