Sultanbeyli Oto Ekspertiz

Sultanbeyli Oto Ekspertiz

Sultanbeyli Oto Ekspertiz

 

Sultanbeyli oto ekspertiz olarak oto ekspertiz ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Sektörün öncü firmalarından birisi olarak yıllardır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz.  Yılların kazandırmış olduğu tecrübe ve deneyimler sayesinde de her geçen gün hizmetlerimizi biraz daha geliştiriyoruz. 

Sektöründe çoğu firma tarafından taklit edilen bir kurum olarak kurumsal alt yapımız ve kimliğimizle faaliyet gösteriyor. Bünyemizde görev almakta olan tüm personellerimizi alanında güler yüzlü işini ehli kişilerden oluşmakta ve sürekli firmamız tarafından gerekli eğitimlere tabi tutulmaktadır.

Oto Ekspertiz Nedir?

Otomobil sektörünün sürekli büyüyüp geliştiğimiz çağımızda ikinci el araç sektöründe kendi çapında sürekli büyüyüp gelişmektedir. Zengin kesime göre dar fazla kitleye sahip olan orta gelir ya da dar gelirliler araç ihtiyaçlarınızı ikinci el araç pazarından gidermeye çalışmaktadır. Her ne kadar ikinci el olsa da herkes en temiz ve sorunsuz aracı almaya gayret etmektedir.

Aracı satın almadan önce gerekli muayene ve testlerde geçirerek satın almaktadır. İşte bu hizmete biz oto ekspertiz hizmeti diyoruz. Oto ekspertiz hizmeti ikinci el araç pazarını doktoru niteliğindedir. En ufak hasarı bile bilgisayarlı cihazlar ile tespit edip rapor halinde müşteriye vermektedir. Sultanbeyli oto ekspertiz bayimize ulaşmanız bir telefon uzaklığındadır.

Oto Ekspertiz Hizmeti Almasa Ne Olur?

Aslında bu durum tamamen güven açısından önemlidir.  İkinci el araç satın alırken ekspertiz yaptırma gibi bir yasal zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Ancak aracı önceden tanımak hasar ve kusurlarını bilerek almak ya da almamak sizin açınızdan daha faydalı olacaktır. Araç daha önce kaza yapmış olabilir, değişeni olabilir, kaportası oyalı olabilir elektronik sisteminde herhangi bir sorun olabilir, kilometresi değişmiş olabilir, lastikleri eski olabilir, herhangi bir mekanik arızası olabilir satıcı bunları söylemediği takdirde tüm bunları gözlemleyerek anlayamazsınız.

Alacağınız araçla ilgili aklınıza takılan tüm soruları ekspertiz raporu ile cevaplandırabilirsiniz.  Sultanbeyli oto ekspertiz olarak ikinci el araç alımı sürecinizde sizlerin sorularına profesyonel bir şekilde cevap veriyoruz.  Bu konuda hizmet alırken firmanız da güvenli olması çok önemlidir. Çünkü bazı firmalar özellikle galericiler ile anlaşmalıdır ve her araca temiz raporu çıkarmakta ve müşteriye yalan bilgiler sunmaktadır.