Artvin Otoekspertiz Bayilik

Artvin Otoekspertiz Bayilik

Artvin Oto Ekspertiz Bayilik

İkinci el araçları satarken hasar kaydı yokmuş gibi göstermesinden dolayı oluşan olumsuzluklardan dolayı ekspertize başvurmuşlardır. Ekspertiz araçlarda var olan hasaları tespit etmek ve bunları kâğıt üzerine dökmesine verilen isimdir. Ekspertize ilgi çok olunca daha fazla kar gütme amacıyla birçok kişi ekspertiz bayiliğini açmışlardır.

Özellikle 2018 yılında bu bayilik hizmeti yaygınlaştı. Bir markanın ismini taşıyarak işletmeye başlamışlardır. Bunlardan biri de Artvin oto ekspertiz bayilik uzman ekibiyle profesyonel kadrosuyla hizmet veren bayilikler arasında yerini aldı.  Yatırım amacıyla daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayan sistemdir.

Bayilikte Kullanılan Makinelerin Önemi

Artvin oto ekspertiz bayilik alan işletmeler muhakkak kullanılan ekspertiz makinelerinde son donanımlara sahip olması gerekir. TSE damgası olan tamamen yerli üretim olan makineler ile hizmetlerini vermeleri gerekir. Araçlarınızdaki oluşan hasarları ya da değişenleri ekspertiz bayiliğinde kullanılan makinelere araçlarınıza zarar vermeden hasar tespiti yapar. Böylelikle araç alacağınız zaman zarar uğramadan aracınızı alabilirsiniz. Her cihazlar üst düzey yazılımla araç içerisinde sorunları tespit etmektedir.

Oto Ekspertiz Bayiliğinin Avantajları Nelerdir?

Artvin iline Artvin oto ekspertiz bayilik alan firmalar diğer rakiplerini açık ara fark ile geçerek kazancına kazanç katar. Kusursuz hizmet sunulduğu için insanların güvenini kazanmasına sebep verir. Araçlarını güvenilir bir şekilde ekspertize koyabilir.

Daha fazla kitleye ulaşarak daha fazla müşterileri yapmanızı sağlar. Sadece kira parası verirsiniz. Gideriniz çok olmaz. Kendi çabalarınızla yükseleceğiniz için kendine karşı öz güveninizi geliştirmiş olursunuz. Hazır olmuş bu bayilik sayesinde finansal ve muhasebe ekiplerinize ek eleman bulmaksızın bayilik tarafından karşılanır.

Nasıl Bayilik Alınır?

Bayilik almanız o kadar kolay bir süreç değildir. Öncelikle bayilik alacaksanız ön görüşme yapmak zorundasınız. Çünkü marka ismiyle bir bayilik açacağınız için firmanın kendi isminin karalanmaması adına ön görüşme yapılır. Buradan sizden ön kayıt başvurusu istenir. Gerekli incelemeler yapıldığında eğer olumlu gözükürseniz. 

Bayiliğini verecek firma size dönüş yaparak size haber verilir. Daha sonra bayiliğin nerede olacağına karar verilmesi için yine ön görüşme ve bayiliğe keşif yapılır. Buradan da onay alındığı takdirde bayilik hizmetinden yararlanabilirsiniz. Siz de oto ekspertiz bayiliğinden yararlanmak isterseniz firmamızdan bayilik hizmeti alabilirsiniz.