Kırklareli Oto Ekspertiz Bayilik 

Kırklareli Oto Ekspertiz Bayilik 

Kırklareli Oto Ekspertiz Bayilik 

Kırklareli oto ekspertiz bayilik olarak temel anlayışımız tüm sektörde müşterilerin güvendiği, çevre sorumluluğu yüksek müşteri isteklerini karşılayan yüksek kalitede, gelişmiş teknolojide, herkesten bağımsız bir oto ekspertiz hizmeti sunarak bunu devamlı haline getirebilmektir. Bu anlayışımız doğrultusunda, belirlenen kurallara uygun ürünleri ve ekspertiz paketlerini sektöre sunmak için üretim ve hizmet girdilerini alıp bir çıktıya dönüştürerek tümünde Kalite Yönetim Sistemi standardının öngördüğü görüş ve kuralları uygulamaktayız.

Firma olarak çalışma konularında sorunsuz rapor üretir, sunulan hizmet çeşitliliklerinden kaynaklanan girdi-çıktı değişikliklerinde hizmet girdisinin kalite güvenilirliğini garanti ederiz. Tüm çalışma arkadaşlarımızın eğitimi, işe katılımı, yaratıcı, geleceği gören, tarafsız çalışmasını ilke edinen kalite kültürünü etrafına yaymak ve bunu geliştirmek istemekteyiz. Kırklareli oto ekspertiz bayilik çevreye zararsız ve duyarlı hizmet veren bir şirket olarak çevreyi koruma anlayışını geliştirmeyi amaçlamaktayız.

Bu anlayış ile çalışma arkadaşlarımızı, müşterilerimizi, tedarik sağladığımız firmaları ve tüm diğer paydaşlarla olan işlerimizin, kalite güvencemizin altına alınması ve bütün işlerimizde kalitenin etrafımıza yayılması amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda ülkemizde ve ulusal yasalardaki ilgili kuralların ve uygunluk sorumluluklarının yerine getirilmesini desteklemek ve sağlamak için herkese hitap eden bir kalite anlayışı sunulmaktadır.

İzlediğimiz Yol

Karşılıklı her iki müşterimizle de bir araya gelerek ekspertiz yaptırabilecekleri, aralarında anlaşabilecekleri alacakları araçlarını güven içinde nakit olarak satabilecekleri ya da satacakları araçla ilgili bütün konular hakkında fikir danışabilecekleri ve pazarlık edebilecekleri rahat bir alan sunuyoruz. Kırklareli oto ekspertiz bayilik her türden ikinci el aracınız için Bağımsız Oto Ekspertiz Raporu düzenliyor. Bunun için almak istediğiniz araçla ilgili bilgileri vererek istediğiniz ekspertiz / raporlama paketini seçerek randevu alabilirsiniz.

Araç, tam donanımlı servislerde profesyonel test cihazlarıyla (dinamometre, fren test, süspansiyon test, dijital far test, akü test, gürültü test vb) tepeden tırnağa ekspertizden geçirilerek çıkan rapor size sunulur. Araç alım – satım işlemlerinizi hızlı, rahat ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca araçlarınız ya da alım – satımla ilgili kurallar hakkındaki sorularınızı danışmanlarımıza sorarak en güvenilir ve kesin yanıtları öğrenebilirsiniz.